EVBODRUM, 2021 / 2022 “REAL ESTATE AGENCY SINGLE OFFICE TURKEY” ödülü'nü kazandı.

  • 13 Aralık 2021
  • 231 görüntülenme

Her beş senede bir kendimizi test etmek amacı ile katıldığımız, “European Property Awards” da 2016-2017 de kazandığımız “Best Property Consultancy Turkey” (Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Firması) ödülünden sonra 2021-2022 de yine Ödül kazandık.

EVBodrum ekibi olarak prestijli “European Property Awards” dan, 80'in üzerinde bağımsız  sektör uzmanından oluşan bir panel tarafından değerlendirilen “REAL ESTATE AGENCY SINGLE OFFICE TURKEY”  (Gayrimenkul Ajansı Tek Ofis Türkiye) ödülünü almaktan gurur duyuyoruz.

European Property Awards aday Ofislerin tüm çalışma alanları gözlenir: web sayfaları, emlak sunumları ve broşürleri, alıcı ve satıcı iletişimi ve belgeleri, pazarlama, ofis ve ekip sunumu. 

EVBodrum, “GAYRİMENKUL TEK OFİS TÜRKİYE” kategorisinde yer aldı ve profesyonel ekibimizle Bodrum Yarımadası'nda seçilmiş mülklerden oluşan seçkin bir portföyü uluslararası bir alıcı kitlesi ile buluşturmak için gösterdiğimiz sürekli çabalarımızın ödüllendirilmiş olduğunu hissediyoruz.

İster denize sıfır bir mülk, ister Bodrum'da körfez manzaralı bir villa, ister Bodrum Merkezde bir daire veya Yalıkavak'ta bir kır evi olsun - amacımız profesyonel ve doğru piyasa değerinde sunulan çeşitli mülkleri temsil etmektir.

Lüks gayrimenkuller yükseliştedir. Yatırım arazileri büyük talep görmekte ve devam eden pandemi nedeniyle daha geniş bir alıcı kitlesi yıl boyu yaşama uygun mülk arayışındadır.  EVBodrum olarak değişen pazar koşullarına ve taleplere uygun olarak, esnek ve güncel olmaya çalışıyoruz. 

 

  • Real Estate Agency Award, EVBodrum,